سمینار یک روزه عفونت های شایع بعد از پیوند قلب

۱۵ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۴ کد : ۴۹۹۵ خبر صفحه اول روابط عمومی
سمینار یک روزه عفونت های شایع بعد از پیوند قلب

سمینار یک روزه عفونت های شایع بعد از پیوند قلب با همکاری انجمن نارسایی قلب و اساتید برجسته بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مورخ 12-5-96 در سالن B بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار گردید.

در این برنامه پس از خیر مقدم به مدعوین محترم ، آقای دکتر مسعود مردانی در رابطه با چگونگی برخورد با بیمار کاندید پیوند قلب و انتخاب بیمارسخنرانی نمودند و به نکات مهمی من جمله ثبت اطلاعات کامل بیمار در مشاوره های عفونی قبل از پیوند، رعایت بهداشت دست قبل و بعد از عمل، بکارگیری از پروفیلاکسی آنتی بیوتیک ، و... اشاره نمودند.

در ادامه دو پانل به عناوین : انواع عفونت های شایع بعد از پیوند قلب(سیتومگالوویروس، توکسوپلاسموزیس، پنومونی بعد از پیوند، عفونت کاتتر )و عفونت های قارچی بعد از پیوند قلب(کاندیدیازیس، آسپرژیلوزیس، پیشگیری و درمان عفونت های قارچی) با حضور دکتر داود یادگاری ، دکتر مسعود مردانی، دکتر شروین شکوهی، دکتر کورس آقازاده، دکتر مهشید طالبی طاهر، دکتر پیام طبرسی،دکتر سارا ابوالقاسمی از گروه بیماریهای عفونی که گردانندگان پانل بودند اجرا گردید ، آقای دکتر احمد امین ریاست بخش نارسایی قلب مرکز  نیز در رابطه با تعداد پیوندهای انجام شده و عواقب ان در بیمارستان مطالب مفیدی را ایراد نمودند .دبیر علمی و اجرایی این برنامه سرکار خانم دکتر کمالی متخصص بیماریهای عفونی فلوشیپ پیوند بودند.

نظر شما :